BESØG PÅ CHRISTIANSBORG

Tilføjet 16. nov 2011 - 09:54
Del nyheden

36 sydslesvigere møder danske politikere.

Torsdag den 17. november får Grænseforeningen besøg af en delegation fra det danske mindretal i Sydslesvig. Besøget lægger ud med en frokost på Christiansborg med Folketingets Præsidium, Sydslesvigudvalget og sydjyske folketingsmedlemmer.

Kl. 16.00 fortsætter dialogen med danske politikere i Landstingssalen på Christiansborg, hvor Sønderjyske Allgemeine traditionen tro inviterer til et debatmøde arrangeret i samarbejde med Grænseforeningen og Sydslesvigsk Forening. Mødet indledes med oplæg fra MF Ellen Trane Nørby (V), MF Benny Engelbrecht (S), MF Lotte Rod (R) og formand for Sydslesvigsk Forening Dieter Paul Küssner. På mødet deltager medlemmer af Folketinget, delegationen fra det danske mindretal, Grænseforeningen og medlemmer af pressen.