Brætspillet 1864

BRÆTSPIL OM 1864

I anledning af 150-året for Slaget på Dybbøl udgiver Grænseforeningen brætspillet ”1864”. Det er vores håb, at spillet bliver et spil for hele familien, og at det kan være med til at formidle kendskab til de skæbnesvangre begivenheder i Sønderjylland i midten af 1800-tallet.

”1864” er ikke blot en quiz om historisk viden, men handler også om, hvordan nederlaget og konsekvenserne af at være blevet en småstat har påvirket dagens Danmark. Gennem en underholdende og spændende quizduel skal man vinde og efterfølgende redde flest mulige danske soldater og officerer frem til evakuering fra Als og videre til Fyn. Alle kan være med, men spillere i alderen 12-100 år har nok mest glæde af spillet. I spillet er indlagt en kortfattet beskrivelse af historiens gang samt et gratis seks måneders medlemskab af Grænseforeningen,  som  man kan forære en ven eller et familiemedlem.

Spillet kan nu købes på Grænseforeningens webshop og på Sendemandsmødet i Vingsted den 10.-11. maj.

Medlemspris: 249 kr. plus porto (husk at oplyse medlemsnr.)

Ikke-medlemmer: 299 kr. plus porto

Køb spillet her