FÆLLESSKAB TRODS FORSKELLIGHED

Tilføjet 07. aug 2013 - 14:02
Del nyheden

Grænseforeningen og Stefanskirken inviterer til debatmøde onsdag den 21. august 2013 kl. 19.00

Kom i dialog med Grænseforeningens kulturmødeambassadører. Kan man både være en minoritet og en medborger?

Grænseforeningens kulturmødeambassadører er en gruppe unge med forskellige kulturelle baggrunde. Nogle er fra hhv. det danske mindretal i Sydslesvig og det tyske mindretal i Sønderjylland, og andre er danskere med anden kulturel baggrund som f.eks. tamilsk, palæstinænsisk og grønlandsk.
Under overskriften ”Fællesskab trods forskellighed” vil de på baggrund af deres eget liv og egne erfaringer fortælle om, hvordan de repræsenterer et kulturelt mindretal, samtidig med at de føler sig danske.

Denne aften i Stefanskirken på Nørrebro vil vi gå i dialog om, hvordan vi kan have et fællesskab på trods af alle vores forskelligheder. Og hvorfor det er vigtigt. Alle er velkomne, uanset tro og kulturel baggrund.

Program:
•    Velkomst ved præst Viggo Julsgaard Jensen
•    Udfordrer minoriteter det danske medborgerskab?
•    Kulturmødeambassadørernes personlige fortællinger
•    I dialog om udfordringerne
•    Vi samler op og siger tak for en god dialog

Vel mødt i Stefanskirken, Nørrebrogade 191, 2200 København N, den 21. august kl. 19.00.