Grænseforeningen Ungdom

gf ungdom

GFUs bestyrelse (f.v.): Sandy Issaoui, Wienke Reimer, Emma Thygesen Bentin, Kjell Knudten (suppleant), Alena Strelow, Rune Delfs, Tobias Damm, Michael Trelle, Hans Hallmann (suppleant), Patrick Løvenskjold von Wildenradt (kasserer), Pia Christiansen (næstformand), Christopher Warnke (formand) og Kerry Knudten-Erkelenz (ikke med på billedet).

 

Velkommen på Grænseforeningen Ungdoms hjemmeside!

Vil du være med til at nedbryde grænser? Udvikle grænseområder? Styrke kulturmøder? Og vil du have en fest sammen med andre reflekterede unge mennesker med en lignende passion? Så er Grænseforeningen Ungdom noget for dig!

Vi er en ny ungdomsforening, der er aktiv i hele Danmark og sigter efter at styrke identitetsforståelse, kulturmøder og samarbejde på tværs af grænser i Danmark.

Vores formål er at fremme forståelse, dialog og samarbejde mellem forskellige kulturer og på tværs af grænser for at styrke det demokratibærende fællesskab. Du kan finde vores vedtægter her.

gf ungdom logoEr du under 36 år, kan du nu melde dig ind. Det er er meget let - udfyld blot formularen nedenfor, og så kontakter vi dig. Selvom vi er nye, har vi allerede godt 200 medlemmer fordelt over hele landet.

Et medlemskab koster 75 kr. om året. Som medlem bliver du inviteret til diverse arrangementer, såsom debatter, kurser, Roskilde Festival og meget mere. Du kommer til at møde en masse unge, engagerede mennesker, og du kan selv være med til at søsætte nye initiativer. Vi har højt til loftet, og vi glæder os til at byde dig velkommen!

Tilmeld dig her.

Find os på facebook.com/gfungdom

Kontakt os via facebook eller gfu@graenseforeningen.dk

 

grænseløs