Årsmøde Vesterled

”Vesterled”, i Sdr. Haurvig på Holmsland Klit

Årsmøde/Sensommermøde/Folkemøde på Lejrskolehjemmet , ca. 9 km. syd for Hvide Sande. Kom og vær med, ved denne festdag i vores ”fælles” sommerhus. Vesterled er jo ejet i fællesskab af Grænseforeningerne i tidligere Ribe Amt og Grænseforeningerne i tidligere Ringkøbing Amt, som står sammen om at drive denne lejrskole beliggende i den frie natur midt mellem Hav og Fjord. Vi havde hele 75 tilmeldte i 2015, så flytningen til september, blev godt modtaget, derfor fortsætter vi med denne sensommer afvikling af Årsmødet.
Årsmødetalerne i 2018 bliver Mette Bock og Katrine Hoop – så kom og vær med hos os! Kredsformanden vil gerne orientere nærmere om Vesterled, Støtteforeningen og Årsmødet.
Det koster kr. 150,- (eller 20 €) at deltage i middagen og det øvrige traktement. Vælger man først at komme til selve Årsmødets begyndelse efter middagen – får man kaffen på Husets regning…