Mariagerfjord, Grænseforeningen Mariagerfjord

Kontakter

Lindalsbakken 9, 9560 Hadsund

Kalender

Sidsel Heiner Hoffmann, Hjørring og Poul Skafte, Nibe vil optræde med ”Annas Ballader”, en samling viser, der med humor beskriver den fattige Annas livsforlø

Adventsfrokost med sild og grønlangkål + kaffe og småkager. Julequiz og sange. Søren Laursen viser DVD fra Sydslesvig-turen. Pris 125,- kr.

Randers grænseforening har igen inviteret os til rigtig ”glant” sønderjysk awten med grønlangkål og brødtorte. Pris 120,- kr. Tilmelding senest 9.

Afstemnings-foredrag. ”Frontliv, faneflugt og fangelejr” Museumsinspektør Rene Rasmussen, Sønderborg slot, fortæller med ord og billeder om sønderjyder i 1.

Dagsorden iflg. vedtægterne. Aftenen afsluttes med en let anretning (gratis)

Foredrag med sognepræst Grethe Holmriis, Vor Frue Kirke, Aalborg. Pris 20,- kr. Arrangeres i samarbejde med Hadsund menighedscenter.