Aarhus, Grænseforeningen

C. Blochs Gade 29, 8000 Århus C

Tlf. . 23 61 40 92

Kalender

Års- og højtidens sange samt amerikansk lotteri. Adventsarrangement inkl. kaffe og brød kr. 50,-.

Digter og forfatter Jens Rosendal og komponist Rasmus Skov Borring gæster Grænseforening Århus.

Denne aftens arrangement har vi overladt teten til de unge.

På Bruuns Gade i indre Århus ligger et vaskeægte gørtleri med værksted og butik.

Lykke Friis - En af vores bedste tysklandskendere - vil under titlen: Angela Merkel – Die Queen aus Berlin, holde et foredrag om vort nabolands fremtrædende

Den danske ambassadør i Berlin Friis Arne Petersen mener, at netop Berlin - og Tyskland i det hele taget - er det bedste udgangspunkt, hvis man vil forstå, h

I Danmark tales der i disse år meget om danskhed og national identitet. Hvem er nationen? Og hvor er den på vej hen? Men identitet har altid to sider.

´Roma´ betyder menneske og er sigøjnernes betegnelse for sig selv.