KMA-VIDEO ER EN SUCCES

Tilføjet 18. nov 2013 - 14:03
Del nyheden

Grænseforeningens kulturmødeambassadører møder stor interesse på internettet med deres video ”Vi taler ikke kun dansk på gaden”.

I Sydslesvig taler det danske mindretal dansk med hinanden på gaden, også selvom de bor i Tyskland. På samme måde taler det tyske mindretal og Danmarks andre kulturelle minoriteter også deres ”anden” kulturs sprog, når de møder andre med samme ”andetsprog”.

Men det danske mindretal taler mest tysk, når det befinder sig i et tysk miljø, på samme måde som det tyske mindretal og Danmarks andre kulturelle minoriteter taler dansk i danske sammenhænge.

Det har Grænseforeningens kulturmødeambassadører lavet en video om, som efter blot fire dage er blevet vist mere end 4000 gange, og tallet stiger fortsat.

Se videoen her