Kolding og omegn, Grænseforeningen for Kolding og omegn

Grænseforeningen for Kolding og omegn blev oprettet 20. august 1888

Grænseforeningen for Lunderskov bliver i 1977 nedlagt og indgår i Grænseforeningen for Kolding og omegn

Sønderjysk Forening for Alminde-Viuf fusionerer med Kolding 1. juli 2012
Sønderjysk Forening for Almind og Viuf blev oprettet 25. august 1946

Grænseforeningen for Vamdrup fusionerer med Kolding 1. oktober 2015
Grænseforeningen for Vamdrup blev oprettet i 1896

Grænseforeningen for Kolding omfatter i dag hele Kolding Kommune

Kontakter

Brændkjærgade 46, 6000 Kolding

Kalender

Tove Sørensen fortæller og viser billeder om ”Vamdrup som møbel-by”. Pris for dagens ret og en genstand (øl/vand/vin) + kaffe med en småkage: 165 kr.

Festligholdelse af Afstemningsdagen den 10. februar. Festtalen holdes af kultur- og kirkeminister Mette Bock.

Generalforsamling med dagsorden ifølge vedtægterne. Derefter kaffebord med boller og lagkage.

Vi mødes på p-pladsen bag Kongeaamuseet.

Vores venskabsforbindelse i Gelting inviterer til deres traditionsrige lottoaften med små og store præmier, samt med chance for at lære tallene op til 100 på

SØNDAG DEN 18. NOVEMBER 2018 KL. 10.30-14.00

Traditionen tro plejer vi hvert år at få en invitation fra lederen af børnehaven i Humtrup til at deltage i den årlige Juletræsfest.