Kronikkonkurrencen Slesvig 2064: Vinderne er fundet

Tilføjet 16. okt 2014 - 14:57
Del nyheden

Vinderen af Grænseforeningens kronikkonkurrence for unge er nu fundet. Vinderkronikken om grænselandets fremtid offentliggøres i GRÆNSEN.

Kronikkonkurrencen Fremtidsvision: Slesvig 2064 blev udskrevet i forsommeren i et samarbejde mellem Grænseforeningen, Sprogforeningen, Sønderjydsk Skoleforening og Nordisk Informationskontor.

Danske og tyske unge mellem 18 og 26 år blev inviteret til at deltage i konkurrencen. Grænseforeningen modtog i alt 18 kronikker.

Tre vindere

Juryen – bestående af de tre formænd for foreningerne bag konkurrencen – har nu valgt de tre vinderbidrag, som er:

Jakob Vikner får 1. pladsen og en præmie på 5.000 kr. Jakobs kronik ”Samarbejde, mangfoldighed og vækst” er offentliggjort i den aktuelle udgaven af GRÆNSEN.

Marie Nielsen får 2. pladsen og en præmie på 3.000 kr for kronikken ”Grænselandet – et attraktivt sted?”

Lasse Hauberg får 3. pladsen og en præmie på 2.000 kr for kronikken ”Noget om grænsen”.

Alle 18 bidrag vil med støtte fra Nordisk Informationskontor og Folketinget blive udgivet i et samlet hæfte.

Kontakt Grænseforeningen på info@graenseforeningen.dk for yderligere information.