A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W Y Z Æ ØÅ

Friehling, Eskild, formand for Grænseforeningen

Landsretssagfører, kreditforeningsdirektør, formand for Grænseforeningen i perioden 1976 - 1984.

Eskild Friehling var desuden igennem mere end 20 år ordførende administrator for foreningen Borgervennen af 1788 og skrev for samme forening to bøger: "Borgersind gennem 175 år" (1963) og "Borgersind i vor tid" (1988).

Han var initiativtager til oprettelsen af Borgervennens Boligfond og Borgervennens Ejendomsfond og sørgede for, at alle børn i selskabet fik en ulykkesforsikring.

Grænseforeningens øvrige formænd: Frederik Vinding Kruse, Hjalmar Ulrich, H.P. Hansen, Holger Andersen, Frederik Heick, Erik Haunstrup Clemmensen, Arne Fog PetersenH.P. ClausenViggo Witt-HansenJørn BuchBent A. KochTorben RechendorffFinn SlumstrupMette Bock og Jens Andresen.