Grænseforeningens arrangementkasse

Brochurerholdere 3 A4 og 3 A5 Forlængerledning

Informationsmateriale
- Grænsen to nyeste numre
- ”Kom og vær med i et grænseløst fællesskab” Kulturmødeambassadørerne Elevambassadørerne
jUNGzuSAMMEN
Evt. folder om andre tilbud

Ophæng/synliggørelse
- Role ups Grænseforeningen

- 4 plakater, der fortæller grænselandets historie
- 1 plakat med fakta om det danske og det tyske mindretal

Aktiviteter
- Quiz med 5 spørgsmål. Svarene kan findes på mindretalsplakaten og i GF’s infofolder.
- Har deltagerne meldt sig til GF’s nyhedsbrev, skal de udfyldte skemaer efterfølgende sendes til sekretariatet til registrering.
- Præmier: krus, postkort, plakater. Bøger og 1864-spil kan rekvireres hos sekretariatet eller sendes til vinderne efterfølgende fra sekretariatet. Lokalforeningen kan også selv skaffe præmier hos lokale sponsorer.
- Samtalekort (16 forskellige) kan bruges til at få folk i tale, som oplæg til debat, workshops o.lign. På den ene side er en faktuel oplysning. På den anden side et spørgsmål.

Børneaktiviteter
- 3 tegninger kan deles ud eller bruges til en konkurrence Farver
- Snor og klemmer til at hænge tegninger (og plakater) op

Merchandise
- Kuglepenne
- Krus
- Pastiller
- Muleposer

- 3 Paraplyer (til eget brug)

Hvad kan jeg bruge den til?

Kassen er tænkt som en hjælp til alle former for offentlige arrangement. Det kan være kulturdage, kulturnat, lokale festivaler, foreningsdage, dyreskuer osv.

Indholdet giver noget inspiration til, hvordan man kan komme ud med Grænseforeningens budskaber og hvad man kan lave af aktiviteter.

Det er op til de enkelte arrangører, at vælge de elementer, som I synes passer til jeres arrangement.

Hvordan får jeg fat på den?

Kasserne befinder sig fysisk i hhv. Vejle, Faaborg og Næstved. De kan rekvireres ved at henvende sig til Claus Jørn Jensen på telefon 21721335 eller på mail: cjj@graenseforeningen.dk