En aften i ungdommens tegn

Ellevang Kirkesal, Jellebakken 42, 8240 Risskov

Denne aftens arrangement har vi overladt teten til de unge. Og vi møder en repræsentant for såvel det danske mindretal syd for grænsen som en repræsentant for det tyske mindretal nord for grænsen. GF-U (Grænseforeningen Ungdom) gør opmærksom på sit virke sådan: Vil du være med til at nedbryde grænser? Udvikle grænseområder? Styrke kulturmøder? Og vil du have en fest sammen med andre reflekterede unge mennesker med en lignende passion? Så er Grænseforeningen Ungdom noget for dig! Vi er en ny ungdomsforening, der er aktiv i hele Danmark og sigter efter at styrke identitetsforståelse, kulturmøder og samarbejde på tværs af grænser i Danmark. Vores formål er at fremme forståelse, dialog og samarbejde mellem forskellige kulturer og på tværs af grænser for at styrke det demokratibærende fællesskab. Diskussionsarrangement inkl. kaffe og brød kr. 50,-.