Oplev Sydslesvig og generalforsamling

Vingsted Mølle, Vingstedvej 58, 7182 Bredsten.

Kathrine Hoop fortæller om projektet ”Oplev Sydslesvig”, der går ud på at gøre Sydslesvig synlig for danskerne. Sydslesvig er et unikt sted. Området danner kulturkanalen mellem dansk og tysk, ligger mellem Vesterhav og Østersø og byder på rige muligheder for både natur- og kulturoplevelser af helt forskellig slags. Med projektet ”Oplev Syd-slesvig” vil det danske mindretal i Sydslesvig sætte Poppostenen rummer en særlig Sydslesvigsk historie deres hjemstavn på lystavlen og synliggøre de mange gode oplevelses-muligheder for gæster fra Danmark. Arrangeret i samarbejde med Folkeuniversitet-Vejle. Entre og kaffe: Kr. 50 for medlemmer og kr. 80 for ikke medlemmer. Efter kaffen er der ordinær generalforsamling efter vedtægterne.