Elevambassadørerne

Grænseforeningens Elevambassadører er et team af gymnasieelever fra det danske og det tyske mindretal i det dansk-tyske grænseland, der i gruppe af 4-8 elever tager ud på danske ungdomsuddannelser og i de ældste folkeskoleklasser og går i dialog om mindretal, kultur og sprog.

Et besøg af Elevambassadørerne er gratis, og det kan indgå i mange forskellige undervisningssammenhænge på alle gymnasiale klassetrin og i de ældste folkeskoleklasser i f.eks. samfundsfag, dansk, historie, kulturforståelse, sprogfag mm. Ofte indgår besøgende i tværfaglige projekter.

Læs mere og book et besøg på Elevambassadørernes hjemmeside.

Grænseforeningens Elevambassadører er unge fra de to danske mindretalsgymnasier i Sydslesvig og det tyske mindretalsgymnasium i Sønderjylland