Skjern-Tarm-Videbæk Egnen, Grænseforeningen for Skjern-Tarm-Videbæk Egnen

Kontakter

Engdraget 3, 6880 Tarm

Frivilligcenteret, Rolighedsvej 5, Videbæk

Vi begynder året med at ønske hinanden godt nytår med champagne og kransekage. Derudover vil vi synge et par sange, samt høre nyt fra Grænseforeningen.

Aktivitetscenteret, Holmelunden 10, Ringkøbing

Forelsket i Gotland, som får denne aften besøg af tidligere videnskabsminister Charlotte Sahl-Madsen.

Seniorcenteret, Holger Danskes Plads 4,1, Skjern

Vores liv i Grønland fortalt af Bent Philbert, Hemmet.

Brejninggård Efterskole, Brejninggårdsvej 12, Spjald

Først bliver vi vist rundt på denne smukke skole med den lange historie.

Sted:

Erhvervsskolen Vestjylland Vestergade 42, Borris (Den tidligere Borris Landbrugsskole)

Erhvervsskolen Vestjylland er en specialskole, der hjælper udsatte unge videre i livet. Der tilbydes flere personligt tilrettede, praktiske uddannelser.

Ølstrup Kirke

Efter en kort andagt ved sognepræst Inge-Dorte Kaasgaard i Ølstrup Kirke fortsættes med samvær og kaffebord i Ølstrups nye samlingssted: Kernen.

Bundsbæk Mølle, Bundsbækvej 27, Skjern

I Bundsbæk Mølle ser vi museets nye udstilling om rakkerne. Derefter går vi ad mosestien til Rakkerhuset, hvor Per Lunde Lauridsen fortæller om rakkerne.

Lufthavnsvej 1, Stauning

Først får vi en rundvisning i den fine hal med de mange både civile og militære fly.

Skjern Tekniske skole

Afgang Skjern Tekniske skole kl. 7:15, Tarm rutebilstation 7:25.
Udflugten går i år til Sønderjylland og Sydslesvig.

Vesterled, Vesterledvej 76, Sdr. Haurvig

Vesterled har siden erhvervelsen i 1946 hvert år været feriekoloni for børn og unge fra det danske mindretal i Sydslesvig.

Fiskbæk Missionshus, Skråvejen 2, Fiskbæk

Asger Bjørnskov fra Lem arbejder 7 dage om ugen i 8 måneder og bruger så 4 måneder hver vinter til at rejse rundt på Jorden, og han har prøvet det meste!

Christianslyst

Fredag den 26. til søndag den 28. oktober. Christianslyst og Sydslesvig. Program udarbejdes senere. Turen er i samarbejde med Ringkøbing Grænseforening

Aktivitetscenteret, Holmelunden 10, Ringkøbing

Til et rigtigt adventsmøde startes med klejner og glögg. Vi får besøg af fortællerne Nina Stenshøj og Peter Barner Rasmussen.

Tarm rutebilstation

Der er kaffe og rundstykker undervejs, inden der gøres stop ved et grænsesupermarked. Der bliver et fællesprogram-punkt i byen og tilbud om fællesspisning.