Grænseforeningen for Silkeborg-Hammel og omegn

I 1924 grundlagdes den 'Sønderjyske Forening for Silkeborg og Omegn'. Til formand blev valgt kurlæge Bjerregård. Medlemskontigentei blev fastlagt til mindst 2 kr.

I maj 1967 skiftede foreningen navn til 'Grænseforeningen'. Foreningens formand var seminarielektor Kornum.
Kassebeholdningen var på 1.229 kr og på Dybbøldagen blev der solgt mærker for 1.589 kr.

Kontakter

Lynggårdsvej 24, 8600 Silkeborg

Medborgerhuset, Bindslevs Plads 5 , Silkeborg

Museumsinspektør René Rasmussen, Sønderborg Slot, vil i et levende foredrag berette om feltlivet for de 30.000 sønderjyder, der deltog på tysk side i 1.

Slesvig

Det er jubilæumsår for samarbejdet, 50 år. Der venter os en spændende dag, hvor vores venner garanteret har lavet ekstra meget ud af arrangementet.

P-pladsen, Ansvej 98, Silkeborg

To- dages bustur til Vadehavet og Nordfriesland.

Ejer Bavnehøj

Friluftsgudstjeneste kl. 11:00 ved pastor Finn Rønnow, Valsbøl Pastorat, Sydslesvig.
Set øvrige program annonceres senere.