2 dags tur Slien rundt

Dato
Sted

Nyborg

Torsdag den 10. – fredag d. 11. august
Torsdag:
Vi kører mod Slesvig med stop ved Hylkedal. Hvorfra turen fortsætter, på nordsiden af Slien (Slesvig fjord). Vi krydser fjorden ved Mysunde, hvor et af slagene fra 1864 foregik, videre over Slibroen vender vi tilbage til nordsiden af Slien. På et passende sted indtager vi deltagernes egen medbragte frokost og fortsætter til Tysklands mindste købstad Arnæs, med bl. a. besøg på Arnæs kirke m.m. Her drikke vi vores eftermiddagskaffe. Fra Arnæs og Kappel overnatning på det danske kursuscenter Christianslyst med middag og samvær om aftenen.
Fredag:
Efter morgenmad kører vi over broen, og kører langs sydsiden af Slien mod Slesvig. Undervejs besøg på Louiselund, Landgreve Karl af Hessens slot med en spændende anlagt have. Ved frokosttid, ankommer vi til Slesvig, hvor vi skal indtage frokost på den spændende og historiske kro, Goschs Hof, der ligger i Slesvig-bydelen Frederiksberg. Udover en lækker frokost kan vi nyde en masse billeder og andre rariteter. Efter frokost bliver der mulighed for at besøge Slesvig Domkirke, bydelen Holm, eller gå på egen hånd indtil turen igen går mod Danmark. Inden afgang drikker vi eftermiddagskaffe sammen med medlemmer af venskabskredsen i Slesvig.
Pris for medlemmer kr. 2200.00 ikke medlemmer kr. 2345,00. Tillæg for enkeltværelse kr. 75.00.

Prisen dækker: Bus, formiddagskaffe, logi og aftensmad, morgenmad samt frokost og eftermiddagskaffe om fredagen, samt rundvisning i Slesvig. Alle drikkevarer udover kaffe for egen regning

Bindende tilmelding og betaling til konto 6880-0001059541 senest 1. juni.

Tilmelding hos Grete Ranum tlf: 6531 4831 eller Kurt Taanquist tlf. 4016 3571.