Bliv medlem af Grænseforeningen - for en åben danskhed

Her kan du melde dig ind i Grænseforeningen. Vil du tilknyttes en bestemt lokalforening, kan du angive det i skemaet. Du kan se listen over lokalforeninger her. Melder du dig ind på vegne af en skole eller en uddannelsesinstitution, eller vil du være støttemedlem, så klik dig videre her. Du kan læse mere om Grænseforeningen i denne infobrochure.

Unavngivet.png

Vi skal bruge dit navn, adresse, telefonnummer og e-mail i forbindelse med fakturering af og generel information om dit medlemskab. Oplysningerne benyttes udelukkende i forbindelse med dit medlemskab i Grænseforeningen. Ved en opsigelse af dit medlemskab vil dine oplysninger blive slettet med udgangen af januar det følgende år, når indberetningen til SKAT har fundet sted. Ønskes de slettet før da så kontakt os på info@graenseforeningen.dk. Se den fulde persondatapolitik på Grænseforeningens hjemmeside.