Journalistisk studentermedarbejder i København

Har du lyst til at arbejde med journalistik og kommunikation i en organisation, der har fokus på det dansk-tyske grænseland, mindretal, sprog og kultur? Så bliv studentermedarbejder hos Grænseforeningen. Vi tilbyder et spændende studiejob, hvor du har gode muligheder for at udvikle dig både menneskeligt og fagligt.

Om dig:

*Du er i gang med en uddannelse inden for journalistik eller kommunikation

*Du er god til at skrive og kan formidle både til print og digitalt

*Du har stærke SoMe-kompetencer

*Du er fortrolig med CMS og gerne SEO-optimering

*Du er en målrettet, åben og venlig person med lyst til at indgå i et tæt arbejdsfællesskab med både yngre og ældre kolleger, og du må meget gerne tyske forhold

Din arbejdsopgaver bliver bl.a. at skrive artikler og indlæg til vores nyhedssite og facebook samt Grænsen, et magasin om mindretal, sprog og kultur, som Grænseforeningen udgiver seks gange om året. Du forventes også at bidrage til monitorering af Grænseforeningens hjemmesider og de sociale medier, ligesom du skal være klar til at løse praktiske opgaver. Du indgår også i teamet, når Grænseforeningen deltager på bl.a. Historiske Dage i Øksnehallen og Folkemødet på Bornholm.

Om os:

Vi er 11 medarbejdere, der arbejder i Grænseforeningens sekretariat i indre by på en arbejdsplads, hvor holdninger og værdier dagligt er til debat.

Vi kan tilbyde:

*et spændende og selvstændigt studenterjob på 15 timer, helst fordelt på tre dage om ugen

*mulighed for faglig udvikling og sparring

*løn på 132 kr. i timen

*mulighed for at lære grænselandet at kende op til 100-året for Genforeningen i 2020

Arbejdssted: Grænseforeningen, Peder Skrams Gade 5, 1054 København K.

Grænseforeningen er en folkeoplysende organisation, der har som formål at støtte danskheden i det dansk-tyske grænseland, særligt syd for grænsen, og bl.a. bruge erfaringerne herfra til at sætte fokus på mindretal og kulturmøde.

Ansøgning:

Send din ansøgning til alb@graenseforeningen.dk senest 14. september 2018. Vi forventer at indkalde til jobsamtaler umiddelbart derefter. Jobbet ønskes besat pr. 1. oktober 2018. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kommunikationschef Anna-Lise Bjerager, m: 30 31 61 13.