Kolding og omegn, Grænseforeningen for Kolding og omegn

Grænseforeningen for Kolding og omegn blev oprettet 20. august 1888

Grænseforeningen for Lunderskov bliver i 1977 nedlagt og indgår i Grænseforeningen for Kolding og omegn

Sønderjysk Forening for Alminde-Viuf fusionerer med Kolding 1. juli 2012
Sønderjysk Forening for Almind og Viuf blev oprettet 25. august 1946

Grænseforeningen for Vamdrup fusionerer med Kolding 1. oktober 2015
Grænseforeningen for Vamdrup blev oprettet i 1896

Grænseforeningen for Kolding omfatter i dag hele Kolding Kommune

Kontakter

Brændkjærgade 46, 6000 Kolding

Wilhelmstrasse 8, 24 395 Gelting

Vores venskabsforbindelse i Gelting inviterer til deres traditionsrige lottoaften med små og store præmier, samt med chance for at lære tallene op til 100 på

Sct. Nikolai Kirke

SØNDAG DEN 18. NOVEMBER 2018 KL. 10.30-14.00

Humtrup Børnehave

Traditionen tro plejer vi hvert år at få en invitation fra lederen af børnehaven i Humtrup til at deltage i den årlige Juletræsfest.

Hotel Vamdrup, Torvet 1Vamdrup

I november 2018 havde den første danske spillefilm, som beskæftiger sig med 1. Verdenskrig, premiere.

Brødremenighedens Hotel, Skolegade 25 Chrisitiansfeld

Festligholdelse af Afstemningsdagen den 10. februar. Et mere udførligt program vil kunne læses i dagspressen.

Knarterhuset, Junghansvej 121 Kolding

Generalforsamling med dagsorden ifølge vedtægterne. Derefter kaffebord med boller og lagkage.

Genforenings- og Grænsemuseet, Koldingvej 52 Christiansfeld

Det er muligt, at følge det gamle Kongeå-grænses forløb ret tæt, hvis man kører ad små veje.

Gråsten Slot

I 2017 havde vi en tur rundt om Nybøl Nor, hvor vi skulle have begyndt med at se Gråsten slot og Slotskirke. Det lod sig desværre ikke gøre den dag.

Wilhelmstrasse 8, 24395 Gelting

Sct. Nikolai Kirke og Jens Holms Hus

Vi begynder i Sct. Nicolai kirke med gudstjeneste kl. 10.30 ved sognepræst Martin Rønkilde. Kl.

Humtrup Børnehave