Heldagstur til Sydslesvig.

Alsion Nedre Parkering

Med bus kører vi til ”Multimar”, oplevelsescenter (Vadehavscenter) i Tønning. Lokal guide introducerer museet, hvorefter man kan se udstillingen og akvarierne. Vi går langs diget til havnen i Tønning ( ca.600m). Vi besøger det danske forsamlingshus ”Skipperhuset”, hvor vi hører om huset og får serveret frokosten inkl. en genstand. Fra Tønning køres til Ejderdæmningen, et kystsikringsanlæg ved Vadehavet, Unescos Kulturarv. På hjemvejen køres over Oldensworth til Ditmarskens eneste herregård ”Hoyersworth”. Her serveres kaffe med tilbehør.
Hjemkomst ca. kl. 20.00. Pris: 400 kr. for medlemmer, 450 kr. for ikke-medlemmer. Bindende tilmelding til kifanoe@gmail.com eller 61778515 senest 28. august. Samtidig med tilmeldingen bedes betaling for turen overført til konto 9797-0001119400 Husk pas og lidt Euro. Alle er velkommen!