Foredrag og ekstraordinær generalforsamling

Slagelse Bibliotek, Lokale 2, Stenstuegade 1-3, Slagelse

Hans Christian Davidsen, kulturredaktør ved Flensborg Avis, vil præsentere sin nye bog: ”Danmark syd for Grænsen”.

Det bliver en kulturhistorisk guide - dog ikke en guide i traditionel forstand, men cirka 20-22 essays om kendte og især mindre kendte lokaliteter af kulturel og kulturhistorisk interesse i Sydslesvig. Bogen er samtidig rig på farvefotos.
Efter forfatterens mening spændende historier fra området - blandt andet historier, som han har samlet på gennem 23 år som kulturredaktør på Flensborg Avis og intensivt researchet videre på det seneste års tid.
Kaffe/Kage og foredrag: kr.: 50-.

Efter foredraget afholdes der ekstraordinær generalforsamling vedrørende vedtægtsændringer.
Pga. GDPR vil Sydbank ikke godkende vores vedtægter, med kun 2 i bestyrelsen, da vores vedtægter foreskriver at vi skal være 5.
Derfor skal vi have ændret vedtægterne til 3 medlemmer i bestyrelsen og samtidig have valgt et bestyrelsesmedlem mere.