Anna Elisabeth Jessen fortæller om sin roman ”Om hundrede år”.

Højskolen Østersøen.

Romanen ”Om hundrede år” begynder, da første verdenskrig bryder ud. Hans må som dansk sønderjyde kæmpe på tysk side. Han vender aldrig hjem til slægtsgården, som overtages af svogeren og søsteren. De får 5 børn, hvis liv præges voldsomt af de spor, som den store krig trækker helt op til 2014. Romanen giver et medrivende tidsbillede og er en danmarkshistorie, landbrugshistorie og kvindehistorie fortalt fra skiftende perspektiver i hundrede korte nedslag fra 1914 – 2014, et for hvert år. Foredraget afholdes i samarbejde med Grænseforeningen og Foreningen Norden Sønderborg-Gråsten- Aabenraa. Deltagerbetaling: 100 kr. for medlemmer , 125 kr. for ikke medlemmer. Tilmelding til karenmargrethefink@gmail.com eller sms til 21201932 eller jensovergaard49@gmail.com eller sms til 40108142 senest d. 10. januar.