"Om hundrede år"

Kulturhuset Emanuel, Skærbæk

Anna Elisabeth Jessen fortæller om Bogen "Om hundrede år". Romanen “Om hundrede år” begynder, da første verdenskrig bryder ud. Soldaten Hans, der som dansk sønderjyde må kæmpe på tysk side, vender aldrig hjem til slægtsgården. I stedet overtager svogeren og søsteren gården. De får 5 børn, hvis liv præges voldsomt af de spor, som den store krig trækker helt op til 2014. Et medrivende tidsbillede med grumme skæbner og et skarpt blik for det usagtes evne til at forme og forkludre livet for en familie. En danmarkshistorie, landbrugshistorie og kvindehistorie fortalt fra skiftende perspektiver i hundrede korte nedslag fra 1914-2014, et for hvert år.
Pris : 75 kr. Tilmelding : til tbib.dk eller mød op ved indgangen. Arrangør: Tønder Amts Grænseforening, Foreningen Norden, Sprogforeningen og Tønder Biblioteker.