Afstemningsfest – 100-års fejring

Sdr. Hygum Forsamlingshus, Ribevej 51, Sdr. Hygum, 6630 Rødding

Festtale ved Bertel Haarder, som er født på Rønshoved Højskole ved Flensborg Fjord. Bertel Haarder er medlem af folketinget for venstre. Han har blandt andet været undervisningsminister, kultur- og kirkeminister, og som indenrigsminister var han initiativtager til det første Folkemøde på Bornholm, som fandt sted i 2011. Han er Folketingets aldersformand (nestor) og dermed den, der formelt åbner mødet til Folketingets åbning den første tirsdag i oktober. Bertel Haarder er en blændende fortæller og hans opvækst i højskolemiljøet har blandt andet givet ham en stor glæde ved at synge, så der venter os en spændende og underholdende aften. Aftenen vil blive krydret med fællessange, kaffe og kage. Arrangører: Sdr. Hygum Forsamlingshus, Sdr. Hygum Lokalhistorisk Forening, Rødding Lokalhistorisk Forening og Rødding – Vejen Grænseforening. Entre ved indgang.