Sangerfest på Skamlingsbanken

Skamlingsbanken

Vær med når vi samler nogle af Danmarks bedste korsangere til en stor sangerfest i det grønne. Oplev blandt andre det fantastiske vokalensemble Musica Ficta under ledelse af Bo Holten, Opera på grænsen samt en række af landets dygtigste kor under ledelse af konferencier og dirigent Michael Bojesen. Glæd dig også til fællessang i det grønne sammen med korsangere fra hele landet samt en række andre spændende indslag. Alle er velkomne og arrangementet er gratis. Læs mere om programmet på ”genforeningen 2020.dk”. Dagen slutter med at Grænseforeningen for Kolding og Omegn inviterer alle sine medlemmer samt repræsentanter fra de fire venskabsforbindelser i Sydslesvig på buffet kl 17 i Spejderhuset i Strandhuse. Arrangør: Grænseforeningen for Kolding og Omegn i samarbejde med Kolding Kommune og Sangens Hus.