”Foreningernes Lørdag” eller en ’Genforeningslørdag’

Fredericia Bibliotek

Lørdag den 18. januar er det vores tur til at stille op i bibliotekets forhal for at fortælle om vores forening, og dagen står naturligvis i Genforeningens tegn.
Der gemmer sig en grænselandshistorie i rigtig mange danske familier overalt i Danmark. Må vi få jeres? Har I ting i jeres gemmer, der har tilknytning til Sønderjylland eller Genforeningen både før og efter 1920, så tag dem med. Det kan være breve, aviser, bøger, billeder, opskrifter, håndarbejde, porcelæn, redskaber osv.
Bestyrelsen kommer også med noget, så vi håber, at vi kan få en god snak om emnet på baggrund af det medbragte. Vi serverer også en kop kaffe med lidt sønderjysk hjemmebag.
Ring til Gunhild Pedersen, hvis der er noget, I vil spørge om eller drøfte med hende i forbindelse med det, I tænker på at tage med. Vi glæder os til at se jer - med eller uden gamle sager.