Nye ansigter i Grænseforeningen

Per Oetzmann (tv.) og Jens Horstmann er pr. 1 august tiltrådt som projektledere i Grænseforeningen for hhv. dansk-sydslesvigsk skolesamarbejde og Minority Changemaker Programme - et 13 ugers højskolekursus for europæiske unge i 2020. Foto: Grænseforeningen

Tilføjet 27. aug 2019 - 11:12
Del nyheden

Grænseforeningen har ansat to nye medarbejdere i sekretariatet i København. Per Oetzmann er tiltrådt som projektleder for dansk-sydslesvigsk skolesamarbejde, og Jens Horstmann er tiltrådt som projektleder for Minority Changemaker Programme - et 13 ugers højskolekursus for europæiske unge i 2020.

Per Oetzmann, 33 år, er uddannet lærer fra UC Syd i Haderslev og kommer fra en stilling som stedfortrædende skoleleder på Oksevejens Skole i Flensborg. Jens Horstmann, 40 år, er cand.jur. fra Aarhus Universitet og har tidligere arbejdet som højskolelærer på Rødding Højskole.

Per Oetzmann og Jens Horstmann er ansat i Grænseforeningen pr. 1. august 2019. De afløser henholdsvis Jeppe Pers og Wienke Reimer, der har søgt nye udfordringer andetsteds.