Ringkøbing og omegn, Grænseforeningen for Ringkøbing og omegn

Kontakter

Sted:

Aktivitetscentret, Fjordparken, Holmelunden 10, Ringkøbing.

Kommunikationskonsulent Katrine Hoop, født og opvokset i Sydslesvig, uddannet kriminolog, nu ansat i Skoleforeningen i Sydslesvig kommer og fortæller om sin

Højmark Kirke

Efter en kort gudstjeneste ved sognepræst Hanne Byskov i Højmark Kirke forsættes i Højmark Hallen med kaffebord og musikalsk underholdning.

Museumspladsen, Ringkøbing

Vi skal i år på ”En rejse rundt i Brejning Sogn og Spjald”. Lokale mænd og kvinder vil denne aften guide os rundt til spændende steder i Spjald og omegn.

Norge

Sommerturen går i maj/juni måned til Oslo og Lillehammer.
Der planlægges en bustur til Norge i tiden 26.5. - 1.6. 2019.
Program udarbejdes.

Museumspladsen, Ringkøbing

Det er efterhånden blevet en tradition at indlede efterårssæsonen med en grillaften. I år afvikles aftenen ved Danmarks Flymuseum i Stauning.

Sted:

Medborgerhuset, Herningvej 7, Ringkøbing.

Også i år starter vi aftenen med fælles spisning. Herefter generalforsamling med dagsorden ifølge vedtægterne.

Vestjyllands Højskole

Vestjyllands Højskoles ”nye” forstander, filosof og forfatter Anders Fogh Jensen vil præsentere sig og holde foredrag – emnet aftales senere.

Højskolen Østersøen

Vi tilbyder en højskoleweekend med bus den 25. - 26. - 27. oktober med ophold og to overnatninger på ”Højskolen Østersøen” - skønt beliggende i Aabenraa.

Sted:

Aktivitetscentret, Fjordparken, Holmelunden 10, Ringkøbing.

Vi starter med at hygge os med klejner og glögg.

Museumspladsen, Ringkøbing

Afgang med bus fra Museumspladsen kl. 7.30 med kurs mod den julepyntede Flensborg.