Rødding - Vejen Grænseforening

Mobil: 51542075
E-mail: hhs111@gmail.com

Sted:

SSF i Jaruplund, Veding og Sankelmark Jarplunder Weg 14, Jarplund-Sankelmark, 24976 Handewitt

Traditionen tro er vi hvert andet år inviteret til adventsfest hos vores venskabsforening. Vi synger julesange og skolebørnene går Luciaoptog.

Skodborg Kirke

Andagt. Flaget hejses på skolen. En kort vandring i byen, hvor vi ser, hvor afstemningen fandt sted, og går forbi det gamle forsamlingshus.

Skodborg Vesterkro, Skodborg Vestergade 32, 6630 Rødding

Foredrag ved historiker Henrik Becker Christensen. Musikalske indslag ved organist Ida Dahl. Kaffe og kage.
Alle er velkomne.

Sdr. Hygum Forsamlingshus, Ribevej 51, Sdr. Hygum, 6630 Rødding

Festtale ved Bertel Haarder, som er født på Rønshoved Højskole ved Flensborg Fjord. Bertel Haarder er medlem af folketinget for venstre.

Skibelund Gymnastik- og Idrætsefterskole, Kongeåvej 34, Vejen

Lærer ved Skibelund Gymnastik- og Idrætsefterskole Dirk Jensen, som er født og opvokset i Sydslesvig, fortæller om, hvordan hans familie måtte flygte indenfo

Bennetgaard, Skravevej 5, 6630 Rødding

Åbent hus arrangement Bennetgaard og Rødding-Vejen Grænseforening. Lørdag den 6. og søndag den 7. juni kl.10-16.

Jarplunder Weg 14, Jarplund-Sankelmark, 24976 Handewitt

I lighed med tidligere år er vi inviteret til at deltage i årsmødet hos vores venskabsforening SSF i Jaruplund, Weding og Sankelmark.