Skanderborg og omegn, Grænseforeningen for Skanderborg og omegn

Kontakter

Sortholmvej 5, 8660 Skanderborg

Kirken og Kirkecentret ved Skanderup Kirke

Gudstjeneste ved sognepræst Heidi Torp. Derefter kaffe og foredrag ved tidligere højskolelærer og højskoleforstander på Sdr.

Kirkecentret ved Skanderup Kirke

I inviteres til sønderjysk grønlangkål med tilbehør. Efter spisningen vil tidl. seminarielektor, cand. phil.

Hørning Sognegård

Foredrag ved tidl. Provst i Sydslesvig, Viggo Jacobsen og smagsprøver på sønderjysk kaffebord.

Busafgang fra Skanderborg

I anledning af Genforeningsjubilæet vil udflugten gå til Dybbøl, hvor vi på Dybbøldagen vil overvære fejringen af 100- året

Kirkecentret ved Skanderup Kirke

Dagsorden ifg. Vedtægterne. Efter generalforsamlingen vil agronom, tidl.

Slotskirken

Et bredt samarbejde med Skanderborg Sogn og lokale foreninger. Fakkeltog fra Slotskirken til Kulturhuset.

Det gamle Posthus

Vi besøger nogle af de lokale Genforeningssten og hører historien om dem. Mødested ved . Vi kører i egne biler, som vi fylder op ved P-pladsen.

Ejer Bavnehøj

Friluftsgudstjeneste ved Biskop Henrik Wigh Poulsen. Det øvrige program annonceres senere.

Kirkecentret ved Skanderup Kirke

Forstander på Rude Strand Seniorhøjskole, Carsten Holvad, vil holde sit foredrag ”Højtlæseren, frit fortalt”.

Kirkecentret ved Skanderup Kirke

Derefter sønderjysk kaffebord og foredrag ved journalist og foredragsholder Nis Boesdal, der vil formidle Danmarkshistorien omkring Genforeningen.