Skjern-Tarm-Videbæk Egnen, Grænseforeningen for Skjern-Tarm-Videbæk Egnen

Kontakter

Engdraget 3, 6880 Tarm

Frivilligcenteret, Rolighedsvej 5, Videbæk

Vi begynder året med at ønske hinanden godt nytår med champagne og kransekage. Derudover vil vi synge et par sange, samt høre nyt fra Grænseforeningen.

Aktivitetscenter Skjern, Nygade 48, Skjern

Først er der rundvisning på det nye center.

Westergaards Hotel, Bredgade 12, Videbæk

Når vi er ankommet vil Bent fortælle om stedets historie krydret med små anekdoter fra livet på hotellet.

Højmark kirke og bagefter Højmark Hallen

Efter en kort gudstjeneste ved sognepræst Hanne Byskov i Højmark Kirke forsætter vi i Højmark Hallen med kaffebord og musikalsk underholdning.

Bratbjergvej 3, Hanning, Skjern

Først ser vi den store og særprægede have med de mange spændende detaljer, som Niels- Juel Tilsted gerne fortæller om.

Nordladen på Tipperne

I Nordladen er der en fin udstilling, som vi først kikker på inden vi i bil begiver os ud i Tipper-reservatet.

Spejderlejren Tydal, Eggebæk

Fredag den 24 til søndag den 26. maj 2019.

Spejdersøen, Drosselvej 38, Tarm

Først er der mulighed for at gå en tur rundt om søen og få fortalt om det spændende plante- og dyreliv i området.

Skjern Tekniske skole kl. 7:15 Tarm rutebilstation 7:25

Udflugten går i år til Sønderjylland og Sydslesvig. Efter morgenkaffen kører vi til Tønder, hvor vi ser det nye zeppeliner- museum.

Sted:

Jeanette plantage ved indkørsel til Videvangsvej 6, Videbæk.

Hør historien om Åge Meyer Benedictsen, tidligere dansk forfatter først i 1900-tallet, som gjorde meget for at oplyse om undertrykte folks vilkår rundt om i

Henning Larsens Vej 3, Videbæk

Først besøger vi kunstpavillonen og ser de fine ting i både den gamle og nye del af udstillingen i den særprægede bygning.

Højskolen Østersøen

Vi tilbyder en højskoleweekend med bus med ophold og to overnatninger på ”Højskolen Østersøen” - skønt beliggende i Aabenraa.

Sted:

Aktivitetscentret, Fjordparken, Holmelunden 10, Ringkøbing.

Vi starter med at hygge os med klejner og glögg.

Skjern Rutebilstation

Turen foregår i bus til den julepyntede Flensborg. Kaffe og rundstykker undervejs og ophold ved et grænsesupermarked – med mulighed for juleindkøb.