Skjern-Tarm-Videbæk Egnen, Grænseforeningen for Skjern-Tarm-Videbæk Egnen

Kontakter

Engdraget 3, 6880 Tarm

Højskolen Østersøen

Vi tilbyder en højskoleweekend med bus med ophold og to overnatninger på ”Højskolen Østersøen” - skønt beliggende i Aabenraa.

Sted:

Aktivitetscentret, Fjordparken, Holmelunden 10, Ringkøbing.

Vi starter med at hygge os med klejner og glögg.

Skjern Rutebilstation

Turen foregår i bus til den julepyntede Flensborg. Kaffe og rundstykker undervejs og ophold ved et grænsesupermarked – med mulighed for juleindkøb.

AktivitetsCenter Skjern, Nygade 48

Vi begynder året med at ønske hinanden godt nytår med champagne og kransekage. Derudover vil vi synge et par sange, samt høre nyt fra Grænseforeningen.

Westergaards Hotel, Bredgade 12, Videbæk

Først fortæller Jørn Dalgaard om livet i Fiskbæk og omegn gennem tiderne.

Vindmøllen, Marupvej 25, Skjern

v. fhv. forstander Hans Jørgen Lysholm, Viborg.

He Kirke og Hee station

Aftenen starter med en kort gudstjeneste ved sognepræst Lars Christoffersen i Hee Kirke.

Start og slut på parkeringspladsen ved Bechs Hotel i Tarm

En busudflugt ud fra Tarm til 10 lokale mindesmærker.

Kuben, Skolevej 44, Herborg

Aftenen er en del af en landsdækkende turné på 100 koncerter, hvor Grænseforeningens og Sigurd Barretts ambition er at fortælle om genforeningen i øjenhøjde

Ejstrupsøerne, Fasterlundvej, Skjern

Først er der mulighed for at gå en tur en af de markerede stier i det kuperede området. Bl.a.

Trenehytten, Tarp

Vi mødes fredag eftermiddag/aften i Trene Hytten, hvor der er hyggeligt samvær omkring grillen, inden der er aftensang i Tarp danske kirke.

Innovest, Ånumvej 28, Skjern kl. 7:15 Tarm rutebilstation 7:25

Udflugten er i år præget af 100-året for genforeningen. Derfor starter vi hvor Christian den 10. på den hvide hest red over grænsen for 100 år siden.

Seniorgården, Torvegade 20, Tarm

Vi får denne aften besøg af Elin og Niels Finnerup fra Hoven.

Aktivitetscenter Skjern, Nygade 48, Skjern

Vi vil denne aften se, hvad der gemmer sig af materiale fra tiden omkring genforeningen. Bl.a.

Aktivitetscenteret, Holmelunden 10, Ringkøbing

Vi starter med at hygge os med klejner og glögg.

Skjern Rutebilstation

Kaffe og rundstykker undervejs og ophold ved et grænsesupermarked. Tilbud om fællesspisning og om et programpunkt i byen.