Sønderborg, Grænseforeningen for Sønderborg

Kontakter

Brobølvej 7, Blans, 6400 Sønderborg

Knøs Gård, Hørup

Foredrag ved tidligere lektor Arne Johansen, Blans ( medlem af bestyrelsen) om Versaillestraktaten, fredsaftalen, som blev indgået 1919 som afslutning på 1.V

Knøs Gård, Hørup

Adventshygge med fællessang under ledelse af Aase Pejtersen, Flensborg.

Broagersalen ved Broager-Hallen, Skolevej 5, Broager

I 100-året for Afstemningen i 1920 taler MF Bertel Haarder. Musikalsk underholdning ved Alssundorkestret og Broager Egnskor. Kaffe/lagkage.

Tandslet Friskole, Ertebjergvej 2, Tandslet

En aften med og uden grænser sammen med Grænseforeningens Kulturmødeambassadører, unge

Knøs Gård, Hørup

Generalforsamling ifølge vedtægterne, som findes på vor hjemmeside. Trio 1-2-3 underholder.
Efter generalforsamlingen serveres kaffe/lagkage.

Afgang fra p-plads Nedre Alsion

Turen går til Danevirke og Hedeby. Museet viser en udstilling af det historiske voldanlæg Danevirke og det danske mindretal siden 1864.

Knøs Gård, Hørup.

Aase Pejtersen, Flensborg leder fællessang af vinter-, advents- og julesange. Vi forbereder også andet til denne aften.