Sorø, Grænseforeningen i Sorø

2019

Årets studie- og oplevelsestur går til Åland (Ålandsøerne). Foregår 8.-13. september 2019 med bus.

Koncert med Sigurd Barrett : "Genforeningen 2020"
Victoria Teatret, Storgade 15, Sorø

Et brag af en fest med festlige Sigurd Barrett. En fortællekoncert. Markering af 100 året for Sønderjyllands genforening med Danmark.

Køb billetter her

Kontakter

Hauchsvej 17
4180 Sorø

villadsen@dlgmail.dk

”Værkerne”, lokale 111, Frederiksvej 27, Sorø

Hvordan kom den i stand, og hvad gik forud?

Victoria Teatret, Storgade 15, Sorø

Sted:

”Værkerne" - CF-bygningen, Frederiksvej 27, Sorø.

Formand for Foreningen Norden, Sydslesvig Anke Spoorendonk, tidligere Europa-, justits- og kulturminister i Slesvig-Holsten.

Sted:

”Værkerne”, lokale 111, Frederiksvej 27, Sorø.

Multi-kulturredaktør ved Flensborg Avis Hans Christian Davidsen præsenterer sin nye bog: ”Danmark syd for grænsen”, der er en kulturhistorisk guide – dog ikk

Sønderjylland

Foreningens ekskursion går i 2020 naturligvis til det Sønderjyske område, for på den måde, at markere jubilæet for Grænsedragningen i 1920.