inge adriansen

Nye undervisningsformer skal bygge bro henover grænsen

Tilføjet 03. nov 2013 - 15:39
Del nyheden

Projektet 'Future Borders - Young Minds In Digital Action' vil i løbet af efteråret og vinteren invitere alle undervisere på ungdomsuddannelser i Region Syddanmark og de tysk/danske skoler Slesvig-Holsten til en række gratis master classes. Fokus vil være på krigen i 1864 - og undervisningsgangene skal inspirere til en anderledes, digital undervisning i fremtiden.

Dannebrog: Et tomt symbol med stor betydning

Tilføjet 10. sep 2012 - 08:30
Del nyheden

Dannebrog kan mere end noget andet samle hele befolkningen på tværs af alle skel, viste en undersøgelse, Epinion foretog for Grænseforeningen om danskernes forhold til flaget, tidligere på året. 92 % af alle danskere ser flaget som et positivt fælles symbol. Det er, fordi flaget er et tomt symbol, vi kan tillægge de værdier, vi synes, forklarer symbolforsker.